Client

McNab

Location

Kelvin Grove, Brisbane

Year

2017

QUT Elevated Walkway

McNab appointed Naturelink Landscapes for the soft and hard landscaping package at QUT Elevated Walkway, working under the Queensland University of Technology Facilities Management Department as the principal. At the higher point of the site, Naturelink organised and constructed the perfect hidden abode for the students to enjoy between classes. Coloured concrete pavement, plinth seating, pod seating and custom furniture were used to form this beautiful space. A beautiful array of subtropical and arid natives species were used throughout. Naturelink was also contracted to install the bitumen access roadway and the sandstone retaining walls throughout the site.

More Projects

Valencia Residences

Kangaroo Point, Brisbane

View Project

Qube

Broadbeach, Gold Coast

View Project